Tags Overzicht


Gevonden voor Civiele techniek

Sales Binnendienst

Ben jij energiek, gedreven en op zoek naar een technische binnendienstfunctie, waarbij jouw uitstekende verkoopskills perfect tot uiting komen? Werk jij nauw samen met de buitendienst op commercieel en administratief gebied voor een optimaal resultaat? En kun je met jouw proactieve en servicegerichte instelling meedenken met onze klanten? Dan zoeken wij jou! Imbema Denso B.V. is gevestigd in Haarlem (Waarderpolder) en is ter versterking van het binnendienstteam op zoek naar een nieuwe collega in de functie van: Sales Support fulltime Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met (technische) vraagstukken Je bent 1 team met de buitendienst collega's en maakt een belangrijk onderdeel uit van het verkoopproces Je maakt calculaties en stelt offertes op Je verwerkt orders, stelt facturen op de verzorgt de facturatie  Herken jij je in ons profiel? MBO+ niveau, het liefst richting commercieel/techniek (werktuigbouwkunde) Je werkt graag binnen de technische branche en bent bekend met technische producten Ervaring met tenders? Dan heb je een streepje voor! Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst Engels en Duits goed Deze skills horen absoluut bij jou: communicatief, servicegericht, oplossingsgericht en nauwkeurig  Wat bieden wij jou? Een passend salaris, prima pensioenregeling en maar liefst 32 vakantiedagen Deel uitmaken van leuk en enthousiast salesteam, binnen een groeiende organisatie Grote mate van zelfstandigheid  Opleidingsmogelijkheden Over ons Imbema Denso B.V. maakt deel uit van de Imbema Groep, en is al tientallen jaren actief binnen de sectoren gas, water en wegenbouw. Onze medewerkers ontwikkelen samen met klanten en partners "slimme" oplossingen (controle op afstand, datacommunicate) door hun specialistische kennis passende en custom-made oplossingen voor onze klanten. Hierbij staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Solliciteren op deze vacature? Lijkt dit de geschikte job voor jou te zijn? Aarzel niet en solliciteer direct! Stuur je motivatie en je CV in via het online sollicitatieformulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Tender Manager

Je vertaalt de behoeften van de klant naar een tenderpropositie.   Met overtuigingskracht weet je tenders binnen te halen.   Het lijkt jou leuk om te coachen en motiveren.   Imbema Denso B.V. in Haarlem is per direct op zoek naar een collega in de functie van: Tender Manager 32 – 40 uur Als Tender Manager bij Imbema coördineer en begeleid je de aanbestedingen binnen de sector Gas, Water en Energie. Jij bent in de lead bij het opstellen van een tenderplan: je brengt de risico’s en kansen in kaart, vormt de strategie en bepaalt het bijbehorende budget. De tender wordt op effectieve wijze door jou als projectleider begeleid. Je onderhoudt de contacten met zowel interne als externe partijen en bewaakt de voortgang van het tenderproces. Door jouw inzet verzorg je een complete aanbieding en win je de tender. Je sluit de deal en zorgt voor een vliegende start van het project. Lees onze profielwensen Hbo+ niveau Je hebt affiniteit met/kennis van technische producten Je hebt ervaring met tenderproposities In teamverband werken geeft je energie Je kan goed zelfstandig en projectmatig werken Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (Duits is een pré) Deze kwaliteiten horen bij jou: communicatief, oplossingsgericht, ondernemend en sociaal Wat bieden wij jou? Een mooi salaris, goede pensioenregeling en maar liefst 32 vakantiedagen op fulltime-basis Een enthousiast team van collega’s, binnen een groeiende organisatie Grote mate van zelfstandigheid Opleidingsmogelijkheden Over ons Bij Imbema Denso BV (onderdeel van Imbema BV) creëren we oplossingen waar onze klanten in de Gas, Water en Energie-branche op vertrouwen. Excellente techniek is het startpunt van onze klantbediening. Onze toegevoegde waarde zit in advies, training, certificering, implementatie, maar ook steeds vaker intelligente digitale oplossingen. Denk aan controle op afstand en datacommunicatie. De juiste (klant)kennis maakt ons uniek.   Naast professionele uitdaging biedt Imbema jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende secundaire voorwaarden. Klinkt dit goed? Aarzel dan niet en solliciteer direct. Maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Imbema Denso op Enexis Gasdagen

Netbeheerder Enexis organiseert op 21 januari en 4 februari haar Gasdagen. Op deze speciale dagen voor Enexis personeel, brengt de netbeheerder zijn technici in contact met zijn toeleveranciers. Ook onze specialisten zijn aanwezig op de Gasdagen. Daar praten zij met ontwerpers, werkvoorbereiders en uitvoerders van Enexis over veilig werken aan het gasnetwerk volgens de VIAG richtlijnen. Zo hebben onze specialisten in samenwerking met Enexis een technische oplossing ontwikkeld, de TBA 2015 – Tijdelijke Boorgat Afdichting. Die maakt het mogelijk om gasaansluitstukken aan hoofdleidingen te vervangen zonder vrije uitstroom van gas. Meer weten over de TBA 2015? Lees dan dit speciale artikel met meer informatie.

Snelle en betrouwbare leidingreparatie met NRI Innovative Composite Solutions

De (petro)chemische industrie, olie -en gassector, nuts- en waterbedrijven moeten kunnen vertrouwen op hun infrastructuur voor een continue en efficiënte levering van hun producten. Pijpleidingen vormen een essentieel onderdeel van deze infrastructuur. Maar ook pijpleidingen zijn onderhevig aan slijtage. Nu hielpen wij de sector al met onze corrosiewerende producten, maar de markt vroeg ons om te komen met oplossingen voor betrouwbare reparatie van pijpleidingen. Door de samenwerking met NRI Innovative Composite Solutions bieden we dit nu. Pijpleiding vervangen niet zomaar een optie Even een beschadigde pijpleiding vervangen is in eerdergenoemde sectoren niet zomaar een optie voor reparatie. De gevolgen van een productiestilstand zijn namelijk enorm. Door gebruik te maken van een combinatie van sterke epoxy en glasvezelband, ontwikkelt en produceert onze Amerikaanse producent NRI een reeks slimme producten voor betrouwbare mechanische versterking of uitwendige reparatie van leidingen. Staal, RVS, PVC, beton, rubber, enz. Onze producten van NRI worden breed toegepast. Op leidingen van staal, RVS, PVC, beton, rubber, enz. en in kleine en zeer grote diameters. Daarnaast zijn de producten van NRI bestand tegen een grote reeks chemicaliën en hebben ze een groot temperatuurbereik. Ze worden ook ingezet voor de reparatie van stoom- en drinkwaterleidingen. De verwerking gaat snel en eenvoudig en kan zelfs onder water (zoals op zee) gedaan worden. Het eindresultaat is een betrouwbare en duurzame reparatie. Benieuwd Benieuwd naar de mogelijkheden met onze NRI producten? Bel onze specialisten, tel: 023-5172424, of stel uw vraag via het online contactformulier.

HAWLE dubbelexcentrische vlinderkleppen nu met KIWA-keur

Met trots informeren wij u, dat onze HAWLE dubbel excentrische vlinderkleppen type 9881 en type 9881 K, in de range t/m DN 1200, nu geleverd worden met KIWA-keur! KIWA is strikt onafhankelijk en niet betrokken in de productie, de handel of andere activiteiten die de onpartijdigheid van Kiwa in gevaar kunnen brengen. Beoordelingsrichtlijnen worden niet door KIWA opgesteld, maar door onafhankelijke Colleges van Deskundigen. Deze bestaan uit vertegenwoordigers van opdrachtgevers, ontwerpers, producenten, leveranciers, onafhankelijke adviseurs of zelfs overheden of consumentenorganisaties. Benieuwd naar de innovatieve voordelen van onze HAWLE dubbel excentrische vlinderkleppen? Lees dan het volledige artikel over deze vlinderkleppen. Bekijk het officiële KIWA-certificaat.

Zorgen voor een blijvende verbinding van leidingen en bedrijven, dat is de (ver)bindende factor.

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor uw verbindingsprobleem? Onze onderneming heeft al meer dan 65 jaar ervaring in de markten voor water, gas, industrie, petrochemie en in de grond-, weg- en waterbouw...De contacten met onze afnemers en met onze partners zijn van cruciaal belang. Onze jarenlange relaties hebben geresulteerd in een bewezen en betrouwbaar kwalitatief hoogwaardig productenpakket. Uit deze driehoek ontstaan regelmatig nieuwe of gemodificeerde producten, waardoor wederom aan een algemene of specifieke vraag wordt voldaan. Zo ook nu. Met trots introduceren wij de nieuwste uitvoering uit ons programma verbindingen van Hawle, namelijk de HAWLE SYNO2000.Deze unieke koppeling combineert de uitstekende eigenschappen van de HAWLE-Synoflex groot bereik koppeling aan één zijde en het HAWLE Mof Systeem 2000 aan de andere zijde. Volledig trekvast en eenvoudig te monteren. Dé ideale koppeling voor het repareren of uitbreiden van leidingnetten, van verschillende leidingmaterialen, zoals grijs gietijzer, nodulair gietijzer, asbestcement, staal naar PE of PVC. Door het toepassen van de HAWLE SYNO2000 spaart u ook nog eens een extra verbinding uit! Immers, de HAWLE SYNO2000 kan worden gebruikt als een overschuifmof door de stopring te verwijderen. Onze productspecialisten informeren u graag over de voordelen van de HAWLE SYNO2000! Standaard of speciaal, u kunt altijd bij ons terecht. Met het kunststof steekfittingen programma van HAWLE, gietijzeren trekvaste en niet-trekvaste hulpstukken van HAWLE, Viking Johnson en Nova Siria is voor elke verbinding een oplossing te vinden. Ook als het gaat om tweedelige koppelingen voor het repareren van leidingen, groot bereik koppelingen, zeer grote diameters of flensadapters. Meer informatie? Neem dan contact op met de heer Martin Piet, tel. 023-5172424023-5172424 of per e-mailCallSend SMSAdd to SkypeYou'll need Skype CreditFree via Skype

Hawle dubbelexcentrische vlinderklep met KIWA-WATERMARK nu ook met korte bouwlengte

De naam Hawle staat voor kwaliteit. Al ruim 65 jaar garandeert Hawle betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit vindt u ook terug in de nieuwe generatie dubbelexcentrische vlinderkleppen. Die zijn nu ook leverbaar in een korte bouwlengte, voorzien van KIWA-Watermark. Korte bouwlengte De Hawle dubbelexcentrische vlinderklep (9881K) is een goed alternatief voor de geflensde centrische vlinderklep. De bouwlengte is hetzelfde maar technisch is het een betere oplossing.  De benaming dubbel excentrische vlinderklep is het gevolg van de positie van de klep ten opzichte van de as. Het middelpunt van de klep bevindt zich voor en boven het middelpunt van de as. De meeste vlinderkleppen hebben een centrisch ontwerp. De Hawle vlinderklep heeft een dubbelexcentrisch ontwerp. Wat zijn hiervan de voordelen? De klep raakt de afdichting niet als deze openstaat, waardoor een optimale beweging wordt gewaarborgd. Dit resulteert in weinig wrijving en in gereduceerde slijtage en daardoor in minder onderhoud en in een langere levensduur. Ook biedt het dubbel excentrisch ontwerp een betere bescherming tegen drukstoten.     Pluspunten Het innovatieve ontwerp van de Hawle dubbelexcentrische vlinderklep onderscheidt zich verder door een aantal belangrijke pluspunten: De wormwielkast is bovenmatig robuust uitgevoerd, waardoor een langdurige probleemloze werking (IP68) wordt gegarandeerd. ISO bovenflens. Zonder aanpassing kan elke aandrijving (elektrisch, pneumatisch of hydraulisch) op de flens worden gemonteerd. RVS zitting. Bij veel vlinderkleppen wordt de “zitting” (het aanraakoppervlak voor het afdichtingsrubber) in een uitgedraaide kamer geperst. Dit is een niet ideale, niet 100% dichte en niet 100% vaste verbinding. Er zit altijd een minimale naad tussen het huis en de zitting. Daar kan vocht indringen. Bij de Hawle vlinderklep is de zitting in een kamer van het huis gelast en kan een gebogen zitting worden toegepast. Hierdoor is de verbinding 100% dicht en 100% vast. Door deze lasmethode van de zitting is er geen kans op indringen van vocht tussen de zitting en het huis en is de afdichting optimaal. Aandrijfassen. De as-behuizing is niet afgedicht door een soort “stop” maar bestaat uit een uit één stuk gegoten geheel, waardoor er geen kans op lekkage is. Meer informatie over de Hawle dubbelexcentrische vlinderkleppen? Bekijk de producten. U kunt ook onze specialisten bellen (tel: 023- 517 24 24) of uw vraag stellen via de online contactpagina.

Het sjouwen met zware bekistingsdelen is met de Smartshore verleden tijd

Stichting Arbouw helpt de gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid in de bouwnijverheid te bevorderen en het ziekteverzuim te verminderen. Dat doen ze o.a. door de branche te helpen met de keuze voor arbovriendelijk hulpmiddelen. Één zo’n hulpmiddel is de Smartshore. De Smartshore van Pronal is een opblaasbare sleufbekisting. In tegenstelling tot klassieke sleufbekistingen is de Smartshore licht van gewicht, makkelijk en snel te (ver)plaatsen en bovendien veilig. Het sjouwen met zware bekistingsdelen is met de Smartshore verleden tijd. Goed bezig nú voor later! Arbouw maakte een kort demonstratiefilmpje over de Smartshore. Te zien is hoe makkelijk het systeem te plaatsen is. Meer informatie? Kijk in onze productcatalogus. U kunt ons ook bellen, tel: 023-5172424, of een vraag stellen via het online contactformulier.

DN 600 Ultragrip koppeling, nieuw in het pakket van Viking Johnson

Begin dit jaar kwam Viking Johnson (VJ) met een innovatieve uitbreiding van het UltraGrip koppelingen programma naar het formaat van DN600. Dit soort koppeling is bij uitstek geschikt voor het repareren van ernstig beschadigde, gecorrodeerde of kapotte buizen in bijvoorbeeld een moeilijk begaanbare sleuf. Wat maakt deze koppeling zo bijzonder? Naast het formaat, ook de techniek. Alle koppelingen zijn voorzien van een EPDM afdichtingring en kunststof wigvormige gripelementen die op verschillende typen buizen compleet kunnen afdichten. Deze wigvormige techniek zorgt ervoor dat bouten maar 1x aangedraaid moeten worden, en dat is prettig als de gegraven sleuf weer snel dichtgegooid moet worden! Is er weinig ruimte in de sleuf? Geen probleem, je draait de bouten gewoon om. Wel zo praktisch.  Hoe harder aan de koppeling wordt getrokken doordat de leiding in bedrijf is, hoe steviger de gripelementen hun werk doen. Big deal Steeds meer technici van de waterleidingbedrijven vinden hun weg naar de ultra grip range van VJ. Dat is niet verwonderlijk want de gemakkelijke installatie en betrouwbaarheid dwingt respect af van de meest kritische installateur. Tijdens de Infratech beurs in januari was de grote jongen van VJ letterlijk een “big deal”!

Beperk grote wateroverlast: bestuur waterstromen op afstand!

De afgelopen tijd heeft Nederland veel wateroverlast ervaren. Bevroren leidingen, met als gevolg leidingbreuken op vele plekken in het land. Vooral de NS stations hadden het zwaar te verduren. Zijn er mogelijkheden voor de waterbedrijven om hier nog effectiever op te reageren?  Het waterleidingnet in Nederland ligt er uiteraard al vele jaren, het grootste deel ligt er al van ver voor de oorlog. De huidige 10 waterleidingbedrijven hebben daar de laatste jaren sterk in geïnvesteerd en ons leidingnet is inmiddels in een veel betere staat dan in vele andere Europese landen. Leidingbreuken komen helaas voor; door vorst, de staat van het net of bijvoorbeeld een boom die tijdens een storm omwaait en de leiding meetrekt. Help, waar zit die afsluiter? Een veel voorkomend issue bij huidige crisissituaties is de vraag: waar zit die afsluiter? In de wirwar van leidingen is dit niet altijd bekend. De zoektocht naar de juiste afsluiter kost veel tijd en de juiste afsluiter die het dichtste bij de waterbreuk zit wordt niet altijd snel gedetecteerd. De tweede vraag die al snel opkomt bij wateroverlast: hoe sluiten we die afsluiter zo snel mogelijk af, zodat we de wateroverlast kunnen beperken? Nu moet er meestal iemand naar toe die hem ter plekke gaat afsluiten. Nieuwe technologie beheren waterstromen op afstand Met nieuwe technologieën en datacommunicatie is een grote innovatieslag mogelijk. Door afsluiters op afstand te sluiten en waterstromen op afstand te sturen, kan er heel veel tijd en ellende bespaard worden. En uiteraard daarmee ook heel veel kosten! Dit is mogelijk met ‘slimme’ techniek die Imbema met partners ontwikkelt. Waterleidingbedrijven worden volledig begeleid in de implementatie hiervan, inclusief aanleg, training en integratie met (beveiligde) systemen. Met deze slimme oplossingen: Detecteert u direct drukverlies en daarmee mogelijke lekkages Sluit u afsluiters bij leidingbreuk op cruciale locaties op afstand af Inventariseert u eenvoudig de conditie van afsluiters Slaat u de info op in uw GIS-systeem via de cloud Sit back en relax. Samen innoveren wij de ondergrondse infrastructuur in Nederland. Meer weten? Neem contact op via info@imbemadenso.nl of lees verder.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie