Actueel

Wat als de natuur een factuur stuurt?

04-09-2018 Imbema Denso

Gister spraken Vitens/Blauwe Netten (Birgitta Kramer), C-creators (Guido Braam) en Gemeente Haarlemmermeer (Thomas van Hulst) op het event van Imbema over Samen op weg naar Circulariteit. Zij deelden mooie voorbeelden van circulaire initiatieven, ook mét verdienmodel zoals bij Vitens. Er blijven genoeg uitdagingen over om mee aan de slag te gaan!

Kiwa Water Mark

KIWA Water Mark keurmerk voor nieuwe Hawle ISOII fittingen

18-06-2018 - Imbema Imbema Denso

Imbema heeft voor het nieuwe assortiment van Hawle fittingen het KIWA Water Mark keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is belangrijk en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het geeft aan dat wij voldoen aan alle eisen van de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen (BRL-K17105).

Remco van Kan Waterbedrijf Groningen

De uitdaging ligt in het betaalbaar maken van mooie oplossingen

21-05-2018 - Imbema Imbema Denso

Waterbedrijf Groningen werkt al vele decennia samen met Imbema. In de afgelopen jaren heeft het waterbedrijf o.a. de Hawle-E2 afsluiter en de wide range koppeling aangeschaft en geïmplementeerd. Hoe is de samenwerking bevallen? Een gesprek met Remco van Kan, hoofd Inkoop en Logistiek.

Maarten Nijman

Vertrouwen is voor PWN de belangrijkste reden voor samenwerking met Imbema

19-04-2018 - Imbema Imbema Denso

Maarten Nijman, strategisch inkoper: ‘Voor contractproducten kunnen we bij Imbema altijd vertrouwen op een snelle levering. Voor cruciale producten, zoals afsluiters in belangrijke transportleidingen, waarderen wij het enorm dat we bij Imbema echt kunnen vertrouwen op goed advies en hoge kwaliteitsproducten.’

Demo: Hawle ISOII fittingen

09-04-2018 - Imbema Imbema Denso

Wat explodeert eerder: de fitting of de leiding? Bert van der Giessen demonstreert de Hawle ISOII fittingen.

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

  • jan 15
    Infratech

    Opdrachtgever, opdrachtnemer en toeleverancier; voor elk onderdeel uit de branche is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie