Zorgen voor een blijvende verbinding van leidingen en bedrijven, dat is de (ver)bindende factor.

23-01-2014 Imbema Denso


Hawle SYNO 2000
Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor uw verbindingsprobleem? Onze onderneming heeft al meer dan 65 jaar ervaring in de markten voor water, gas, industrie, petrochemie en in de grond-, weg- en waterbouw...

De contacten met onze afnemers en met onze partners zijn van cruciaal belang. Onze jarenlange relaties hebben geresulteerd in een bewezen en betrouwbaar kwalitatief hoogwaardig productenpakket. Uit deze driehoek ontstaan regelmatig nieuwe of gemodificeerde producten, waardoor wederom aan een algemene of specifieke vraag wordt voldaan. Zo ook nu.

Met trots introduceren wij de nieuwste uitvoering uit ons programma verbindingen van Hawle, namelijk de HAWLE SYNO2000.

Deze unieke koppeling combineert de uitstekende eigenschappen van de HAWLE-Synoflex groot bereik koppeling aan één zijde en het HAWLE Mof Systeem 2000 aan de andere zijde. Volledig trekvast en eenvoudig te monteren. Dé ideale koppeling voor het repareren of uitbreiden van leidingnetten, van verschillende leidingmaterialen, zoals grijs gietijzer, nodulair gietijzer, asbestcement, staal naar PE of PVC.

Door het toepassen van de HAWLE SYNO2000 spaart u ook nog eens een extra verbinding uit!
Immers, de HAWLE SYNO2000 kan worden gebruikt als een overschuifmof door de stopring te verwijderen. Onze productspecialisten informeren u graag over de voordelen van de HAWLE SYNO2000!

Standaard of speciaal, u kunt altijd bij ons terecht. Met het kunststof steekfittingen programma van HAWLE, gietijzeren trekvaste en niet-trekvaste hulpstukken van HAWLE, Viking Johnson en Nova Siria is voor elke verbinding een oplossing te vinden. Ook als het gaat om tweedelige koppelingen voor het repareren van leidingen, groot bereik koppelingen, zeer grote diameters of flensadapters.

Meer informatie? Neem dan contact op met de heer Martin Piet, tel. 023-5172424023-5172424 of per e-mail

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie