Snelle en betrouwbare leidingreparatie met NRI Innovative Composite Solutions

24-05-2016 Imbema DensoDe (petro)chemische industrie, olie -en gassector, nuts- en waterbedrijven moeten kunnen vertrouwen op hun infrastructuur voor een continue en efficiënte levering van hun producten. Pijpleidingen vormen een essentieel onderdeel van deze infrastructuur. Maar ook pijpleidingen zijn onderhevig aan slijtage. Nu hielpen wij de sector al met onze corrosiewerende producten, maar de markt vroeg ons om te komen met oplossingen voor betrouwbare reparatie van pijpleidingen. Door de samenwerking met NRI Innovative Composite Solutions bieden we dit nu.

Pijpleiding vervangen niet zomaar een optie

Even een beschadigde pijpleiding vervangen is in eerdergenoemde sectoren niet zomaar een optie voor reparatie. De gevolgen van een productiestilstand zijn namelijk enorm. Door gebruik te maken van een combinatie van sterke epoxy en glasvezelband, ontwikkelt en produceert onze Amerikaanse producent NRI een reeks slimme producten voor betrouwbare mechanische versterking of uitwendige reparatie van leidingen.

Staal, RVS, PVC, beton, rubber, enz.

Onze producten van NRI worden breed toegepast. Op leidingen van staal, RVS, PVC, beton, rubber, enz. en in kleine en zeer grote diameters. Daarnaast zijn de producten van NRI bestand tegen een grote reeks chemicaliën en hebben ze een groot temperatuurbereik. Ze worden ook ingezet voor de reparatie van stoom- en drinkwaterleidingen. De verwerking gaat snel en eenvoudig en kan zelfs onder water (zoals op zee) gedaan worden. Het eindresultaat is een betrouwbare en duurzame reparatie.

NRI producten

Benieuwd

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze NRI producten? Bel onze specialisten, tel: 023-5172424,
of stel uw vraag via het online contactformulier.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie