Samenwerking in leidingreparatie met HSOS Industrial Services

29-09-2017 Imbema Denso


Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat Imbema Denso B.V. en HSOS Industrial Services B.V. zullen samenwerken op het gebied van leidingreparatie met NRI Innovative Composite Solutions.

Imbema Denso is sinds de jaren veertig succesvol als leverancier en probleemoplosser in de Gas- en Watermarkt en in de Wegenbouw. HSOS heeft een indrukwekkende geschiedenis in het oplossen van uw piping problemen en heeft net als Imbema Denso kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Graag willen wij u informeren over de nieuwe ontwikkelingen en de wijzigingen die wij zijn overeengekomen in onze dienstverlening.

  • HSOS verzorgt alle Engineered Solutions en alle producten van NRI voor hoge druk toepassingen en draagt tevens zorg voor (gecertificeerde) trainingen.
  • Imbema Denso verzorgt de verkoop van de producten voor lage druk toepassingen voor de Netbeheerders en Waterleidingbedrijven in de Benelux.

Beide bedrijven hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met klanten en wij zullen u persoonlijk op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Wij verwachten met deze samenwerking de dienstverlening nog verder te optimaliseren en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wilt u meer weten over de samenwerking en NRI? Neem dan contact op met Rene Kreule 06-22397314 (rkreule@imbema.nl).

Voor trainingen of uitvoering kunt u contact opnemen met Henk Kapteijn 06-38501421 (h.kapteijn@hsos.eu).


Gerelateerd aan dit bericht

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie