Klanten

Van alle markten thuis


Een overzicht van de marktsegmenten waar wij actief in zijn. Klik op het marktsegment voor meer details.

Aannemerij

Aannemerij

Deze markt kenmerkt zich door een grote diversiteit aan projecten. Of het nu een aannemer in de leidingtechniek betreft of in de grond-, weg- en waterbouw, aannemers zijn verantwoordelijk voor de realisatie van een project binnen een vooraf afgesproken periode.

Brandbestrijding

Brandbestrijding

De brandweer zet zich o.a. in voor het redden van mens en dier en het voorkomen en bestrijden van brand. De instanties en bedrijven die zich bezighouden met brandbestrijding kunnen vertrouwen op onze kwalitatief hoogwaardige producten.

Chemie en petrochemie

Chemie en petrochemie

De industriële afnemer concentreert zich steeds sterker op haar kernactiviteiten. Bedrijfsvreemde activiteiten worden zoveel mogelijk bij derden ondergebracht. Hierin vervullen onze mensen een belangrijke taak.

Civiele techniek

Civiele techniek

In de civiele techniek komen veel disciplines samen, waaronder leidingen, kabels, bruggen, wegen en gebouwen. De aannemers en instanties werkzaam in deze disciplines behoren al sinds 1947 tot onze relaties.

Installatietechniek

Installatie

De markt Installatietechniek is verweven met de bouw, de industrie en met de wegenbouw en omvat vakgebieden, waarin een verzameling van technische componenten wordt samengesteld tot een functioneel geheel.

Waterbedrijven en nutsbedrijven

Waterbedrijven

Een markt waarmee wij sinds 1947 nauwe banden hebben. Een deel van onze producten is in samenwerking met deze instanties én onze partners ontstaan.

Offshore

Offshore

Producten voor het verbinden en beschermen van leidingen worden in deze markt op grote schaal ingezet voor een breed scala aan toepassingen.

Olie- en gaswinning

Olie en gaswinning

Voor deze markt bieden wij een breed scala aan oplossingen, zoals afsluiters, mechanische koppelingen en andere producten.

Onze projecten

Imbema projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast? Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Wij zijn NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001:2008

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie