Veilig werken aan gasaansluitingen met het TBA toestel

Gezamenlijke ontwikkeling met netwerkbeheerders


Als een klant een probleem heeft, zoeken wij een oplossing. Als we die oplossing niet kunnen vinden in ons leveringsprogramma, dan ontwikkelen onze specialisten die samen met de klant. Bijvoorbeeld in het geval van het afdichten van tijdelijke boorgaten in gasleidingen.

Bij het vervangen van gasaansluitingen moet tegenwoordig het boorgat in de hoofdleiding afgesloten worden. Gebeurt dat niet, dan zorgt een ongecontroleerde uitstroom van aardgas voor een gevaarlijke situatie. In samenwerking met netwerkbeheerders van gasleidingen, ontwikkelden onze specialisten een betrouwbare oplossing. De TBA (Tijdelijke Boorgat Afdichting) is een uniek toestel wat gebruikt kan worden op kunststof en stalen opzetstukken, en direct gefitte leidingen.

De TBA plaatst een tijdelijke afdichting in de vorm van een membraan in het boorgat waarna het aansluitstuk veilig verwijderd kan worden. Daarbij zorgt de tegendruk van de veerpen voor de afdichting van het boorgat in de hoofdleiding.

Na vervanging van de aansluiting en het plaatsen van een GLW opzetstuk kan het membraan eenvoudig en zonder vrije gasuitstroom uit het boorgat worden verwijderd.

Meer informatie over de TBA? Bekijk het toestel op ons productoverzicht.

U kunt ons ook bellen (Tel: 023-5172424) of uw vraag stellen op onze contactpagina.Projecten

Staat hier uw oplossing?

Onze producten worden door onze klanten gebruikt in hun projecten. Van die projecten hebben we een speciale selectie gemaakt. Wellicht vindt u in zo'n project de oplossing waar u naar op zoek bent.

Naar projecten

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze specialist

Murat Ergisi
Imbema Denso
Sales Engineer
Bel 06-20012238

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie