Over ons

Kwaliteit binnen handbereik


Imbema kantoor Nijverheidsweg HaarlemAl tientallen jaren actief in gas water en wegenbouw, weten wij exact wat onze klanten willen. Zo hebben onze klanten direct contact met onze specialisten, zij kennen de problematiek en hebben de kennis in huis om snel oplossingen te bieden. Daarbij maken we gebruik van duurzame en betrouwbare producten van in Europa gevestigde topfabrikanten. Just In Time leveringen garanderen wij met ons uitstekend logistiek proces.

Niet alleen in onze producten, maar ook in onze processen staat kwaliteit voorop. Daarom zijn wij NEN-ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij als Imbema Groep met onze partner DENSO GmbH aangesloten bij IPLOCA, het internationale samenwerkingsverband van aannemers in de leidingtechniek en offshore.

Onze samenwerking met klanten gaat verder. Bij ontwerp en uitvoering kunt u op ons rekenen, o.a. met onze uitgebreide ondersteuning bij grote en kleine projecten. Voor het veilig en efficiënt inzetten van onze producten trainen we graag uw personeel.

Wij zijn een onderneming van de Imbema Groep.

  ISO 9001:2008      IPLOCA

Structuur van onze organisatie


Imbema is als Newton's Cradle. Wij zetten het vraagstuk van onze klant om in een actie naar onze producent.

De Imbema Groep bestaat uit zelfstandige technische handelsondernemingen nieuwe stijl ieder met hun eigen kennisgebied en daarbij behorend productenpakket. Dit varieert van afsluiters voor leidingnetwerken, tot stootbalkconstructies voor trucks en trailers.

Onze sectoren:


Werken bij Imbema Denso

De vacatures bij Imbema Denso. Kijk op de website van Imbema Groep voor vacatures bij andere Imbema ondernemingen.

Alle vacatures

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn breed opgeleid en met de juiste kennis uitgerust om uw vraag te kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten zijn bij onze partners getraind en weten dus precies voor welke toepassingen onze producten geschikt zijn en welke problemen opgelost kunnen worden. Bijscholing is aan de orde van de dag. Wij stellen ze graag aan u voor.

ONZE MEDEWERKERS

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie